Samen met bedrijven bouwen aan structuur en systemen om zichzelf continu te verbeteren en doelen te bereiken, op de korte en de lange termijn.

Ieder bedrijf heeft zijn problemen. Of ze nu groot of klein zijn, kostbaar zijn of niet, ze zijn er altijd. Er zijn wel altijd twee overeenkomsten: ze zijn zonde van de tijd en ze waren te voorkomen.

Chronox staat voor het oplossen van problemen. Problemen worden daarmee uitdagingen, of nog beter: doelen!

Maatwerk, persoonlijk advies, eerlijkheid, loyaliteit en ontzorging. We pakken het op, voeren het uit, communiceren en monitoren. We komen na wat we beloven en gaan geen uitdaging uit de weg. Zo halen we jouw doelen.

Hoe doen we dit?

1.    Focus op het einddoel.

2.    Maatwerk naar jouw wens en optimaal voor de situatie.

3.    Goed plannen, communiceren en de juiste informatie op de juiste plaats.

4.    Een betrouwbare en loyale partner zijn voor alle klanten.

5.    Een hoge servicegraad en klanttevredenheid.

6.    Het aanbieden van een totaalpakket van advies op tal van gebieden.

7.    Werken op een milieubewuste en verantwoorde manier.

Achter Chronox

Mijn naam is Vincent Lelieveld. Sinds 2012 maak ik me sterk voor verbetering van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en MVO en alle onderwerpen die daarbij horen. Als kind van een ondernemersgezin zit het aanpakken in mijn bloed. Ik heb daarom al veel kansen benut en veel mooie resultaten behaald, maar ik ben nog lang niet klaar. Ik wil verder ontwikkelen. Meer uitdaging en meer zien van al het moois dat het bedrijfsleven te bieden heeft.

In 2022 ontstond daarom Chronox. Chronox richt zich op jou als ondernemer, om te zorgen dat jij je doelen en projecten haalt en klanttevredenheid vergroot. We treffen oplossingen bij de bron, analyseren en schrijven verbeterplannen. We coachen de teams die deze plannen uitvoeren en maken ze sterker en slimmer.

Chronox. Ontstaan vanuit een passie om te blijven verbeteren en groeien. Geboren om te helpen en ondersteunen. Pragmatisch, gedreven en deskundig. Geen lastige taal, maar denken in oplossingen.

Vertel me jouw verhaal


  Praten.

  Contact

  Tel: +31 (0) 6 – 523 065 33
  Email: info@chronox.nl
  Web: www.chronox.nl

  Verbinden.

  Social media

  Zien.

  Adres

  Postadres: Postbus 10.000 | 5460 AD | Veghel
  Bezoekadres: Rembrandtlaan 70 | 5461 GH | Veghel


  Safety. Quality. Excellence.

  Voor jou