Focus op vooruitgang en succes

Door samen doelen te bereiken

Ondersteunen

De dagelijkse operatie leidt onze aandacht nog wel eens af van het verbeteren van onze krachten. We vergeten daarbij nog wel eens om verbeterprojecten uit te voeren en acties te plannen. De focus van Chronox ligt juist op het doorzetten en begeleiden van deze trajecten. Van kleine analyses tot grote greenbelt projecten en implementaties. Wij regelen het.

Certificeren

Bij het openslaan van normen zien we vaak als een berg op tegen de hoeveelheid werk die we moeten doen. We weten uit ervaring dat met de juiste voorbereiding uiteindelijk alles haalbaar is. Ook met kleine stappen bereiken we veel. Het doel? Een lopend, helder systeem dat toegevoegde waarde levert die je ervan mag verwachten, met het certificaat als kers op de taart.

Trainen

De voordelen van voortdurend trainen van je medewerkers zijn tegenwoordig wel bekend. Het belang om je medewerkers te trainen neemt alleen maar toe. Je neemt ook liever medewerkers aan die rijk getraind en geschoold zijn. Leren en ontwikkelen hoort erbij en hoort bij je bedrijf. Dat zien wij ook. Door medewerkers te trainen, groeit de kennis van je eigen organisatie.

Hoe kan ik je helpen?

Vertel me over jouw project